Minden kategória

Vállalati profil

Főoldal>Rólunk>Vállalati profil

Vállalati profil

        Az 1993-ban alapított Zhangjiagang Gang Hang Warp Knitting Co., Ltd. területe közel 20000 1.5 négyzetméter. A fejlett gazdasággal rendelkező Jangce-deltában található Gang Hang kiváló elhelyezkedéssel és kényelmes közlekedéssel rendelkezik, közel a nemzetközi kereskedelmi központhoz, Sanghajhoz (kb. XNUMX óra autóútra).

        A Gang Hang átvette a vezetést a kínai Liba Maschinenfabrik GmbH trikószálas kötőgépeinek és vetemítő egységeinek bevezetésében. Jelenleg a Gang Hang 18 gyártógéppel rendelkezik, éves termelése több mint 2000 tonna, éves forgalma pedig több mint 40 millió jüan.

        Több mint 20 éve elkötelezett a lánckötés-gyártás fejlesztése mellett, a Gang Hang teljes ésszerű gyártási rendszert és tudományosan hatékony vállalatirányítási rendszert alakított ki. A nyersanyagok beszerzésétől a szürke szövetek szövésén és festésén át a kész szövetek ellenőrzéséig és fonásáig a Gang Hang kiemelten kezeli a minőséget, szigorúan ellenőrzi a költségeket és a legjobb árat kínálja vásárlóinak.

        A Gang Hang ISO 9001: 2015 és GRS tanúsítvánnyal rendelkezik.

        A Gang Hang több mint 100 féle specifikációjú hálószövetet gyárt. A kiváló minőség és az elfogadható ár mellett termékeinket széles körben használják cipőkben, sapkákban, poggyászokban, kézitáskákban, mosodai táskákban, irodai székekben, babakocsikban, lakástextilekben, sportfelszerelésekben, orvosi kellékekben, katonai felszerelésekben, gépjárművek keringető vízvezetékeiben stb. Ezenkívül bármilyen színű, szélességű vagy keménységű, tűzálló, fluoreszcens, anti-UV, antibakteriális, műanyag bevonatú, környezetbarát és így tovább hálószövetet gyárthatunk az ügyfelek igényei szerint.

        A Gang Hang a GoodBaby stabil beszállítója, valamint a Toyota és a FAW Group számára is szállít gépjárművek keringető vízvezetékeit. A Gang Hang évek óta nagy elismerést kapott a piacon, és a kiváló termékminőségnek köszönhetően elnyerte az ügyfelek bizalmát.

1

GYÁRBEJÁRÁS

2

TEXTIL MŰHELY

3

TEXTIL MŰHELY

4

GREIGE TÁROLÁS

5

KÉSZ SZÖVET TÁROLÁS

6

RAKODÓ TERÜLET

7

RAKODÓ TERÜLET

8

MINTASZOBA

9

MINTASZOBA

10

MINTASZOBA

Forró kategóriák