Minden kategória

Termékek Profil

Főoldal>Rólunk>Termékek Profil

Termékek Profil

    A Gang Hang láncfonó kötőszövet termékcsalád oszlopa poliészter háló. Ezt a sokoldalú anyagot számos ipari és kereskedelmi alkalmazásban használják, kezdve a repülőgép- és autóipartól a tengerészeti és orvosi szektorig, valamint a beltéri és kültéri szabadidős kereskedelemig.

A poliészter hálós szövet áttekintése

    A „kötött hálószövet” kifejezés egy általános kifejezés, amelyet a kötés során nyitott lyukú szerkezetű anyag leírására használnak. Egy adott kötött hálós anyag kialakítása eltérhet másokétól a fonal, az anyag súlya, a nyílásnyílás, a szélesség, a szín és a kivitel tekintetében. A poliészter fonal az egyik leggyakrabban használt szál a kötött hálószövet gyártásában. A poliészter rugalmas, szintetikus polimer szálakból áll. A kapott szálakat összefeszítve és orientálva erős fonalat képeznek, amely természetesen taszítja a vizet, ellenáll a festésnek, az ultraibolya lebomlásnak, és ellenáll a gyakori használatnak.

A poliészter hálós szövet tulajdonságai és előnyei

    A többi hálós anyaghoz képest a poliészter szövet számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik különféle ipari, kereskedelmi és szabadidős alkalmazásokhoz, például:

1. Könnyű használat és hozzáférhetőség. A poliészter egy gyakori szál, amely a legtöbb textilgyártó létesítményben kapható. Könnyű gyantával kezelve a hálóanyag könnyen felszerelhető és tisztítható, így csökken a beépítéséhez és karbantartásához szükséges többletidő és munka.

2. Dimenziós stabilitás. A poliészter szálak jó rugalmasságot mutatnak, ami lehetővé teszi, hogy az anyag visszanyerje eredeti alakját 5-6%-os nyújtás után. Fontos megjegyezni, hogy a mechanikai nyújtás eltér a szál nyújtástól. Nagynyújtású anyagokat tervezhetünk mérettartó fonalak használatával.

3. Tartósság. A poliészter háló rendkívül rugalmas, és ellenáll a savas és lúgos vegyi anyagok, a korrózió, a lángok, a hő, a fény, a penész és a penész, valamint a kopás okozta sérüléseknek és lebomlásnak.

4. Hidrofóbitás: A poliészter háló hidrofób – azaz hajlamos a vizet taszítani –, ami kiváló pigmentfelszívódást és száradási időt jelent.

Összességében ezek a jellemzők megfelelnek az anyagnak az alkalmazások széles skálájában való felhasználáshoz, beleértve azokat is, amelyek kültéri és igényes környezeti feltételeket tartalmaznak.

Poliészter háló szövet alkalmazások

    Mint fentebb jeleztük, a poliészter hálós szövet rendkívül sokoldalú. Néhány iparág, amelyek rendszeresen használják az anyagot alkatrészeikhez és termékeikhez, a következők:

    A repülőgépipar, az autóipar és a tengeripar függönyök, teherháló, biztonsági övek, üléstámasztó aljzatok, irodalmi zsebek és ponyvák számára.

    A szűrőipar szűrők és képernyők számára.

    Az orvosi és egészségügyi ipar függönyök, merevítők, intravénás táskatartók, valamint beteghevederek és tartórendszerek területén.

    A munkavédelmi ipar vágásálló ruházathoz, jól látható mellényekhez és biztonsági zászlókhoz

    Szabadidős sportszeripar akvakultúra-felszerelésekhez, kempingkellékek hátizsákjaihoz stb.), golfszimulátorok ütközőképernyőihez és védőhálókhoz.

    Az alkalmazott poliészter hálószövet pontos tulajdonságai az alkalmazás és az ipar igényeitől függenek.

A szövetek befejezésének és kezelésének jelentősége

    A poliészter hálószövet funkcionális és esztétikai tulajdonságai számos tényezőtől függenek. A textilgyártás utolsó szakasza, a „bedolgozás”, jellemzően egy helyileg alkalmazott vegyszer, amelyet a keretezésnek nevezett folyamat során hő köt meg. Miután befejezték, ezek a folyamatok befolyásolhatják a végső anyag textúráját, súlyát, szilárdságát, színtartóságát és ellenállását (UV, tűz stb.).

    A teljesen kész és kezelt poliészter hálószövet tulajdonságai az alkalmazás és az ipar igényeitől függően változnak.

1. Antibakteriális felületek: A helyileg alkalmazott antimikrobiális bevonatok kiküszöbölik a szövetek felületén a baktériumok szaporodását. A baktériumok szaporodása szagot okoz, és felelős az egészséggel kapcsolatos különböző fertőzésekért is. Ez teszi szükségessé az ilyen típusú bevonatokat az orvosi és egészségügyi iparban használt berendezések számára. Sporteszközökre is alkalmasak, mivel minimalizálják a szagot okozó baktériumok terjedését.

2. Antisztatikus bevonatok: Az érzékeny elektromos és elektronikus alkatrészeket érintő műveleteknél fontos a statikus töltés felhalmozódásának minimalizálása. Az antisztatikus bevonattal ellátott szövetek csökkentik annak kockázatát, hogy az alkalmazottak és a berendezések statikus kisülést termelnek, ami befolyásolja az alkatrészek integritását.

3.UV -álló bevonatok: Az UV-sugárzásnak kitett kezeletlen anyag idővel elhalványul és lebomlik. Mint ilyen, a kültéri környezetben (pl. Szabadidős felszerelés) való használatra szánt poliészter háló megköveteli az UV -gátlók hozzáadását a szövetbevonathoz vagy a festékkészítményhez az eredeti integritás megőrzése érdekében.

4. Tűzálló bevonatok: Az egyik leggyakrabban használt bevonat; az FR-megfelelőség elérésére használják az autóiparban, a repüléstechnikában és az építészeti belső iparban (gondoljunk csak a függönyökre és a beltéri pihenőterekre).

    A Zhangjiagang Gang Hang Warp Knitting Co., Ltd. az ipari hálós szövetek gyártására szakosodott. Széles választékban kínálunk standard textíliákat és egyedi testre szabott szövetmegoldásokat a nagyon specifikus vagy egyedi igényekkel rendelkező ügyfelek számára.

    Ha további információra van szüksége standard és egyedi textíliáinkról, lépjen velünk kapcsolatba, vagy kérjen árajánlatot még ma.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Forró kategóriák